Share

Foarte multe prostii facute de conducerea PNL au putut fi impuse ca decizii in partid fiind prezentate in mod fals ca reprezentand vointa presedintelui.

In realitate, sunt convins ca Johannis nu a stiut de cele mai multe dintre ele. Ludovic Orban

Foarte multi lideri au incercat si incearca in continuare sa se legitimeze prin usa deschisa pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost facute ca venind dinspre palat.

Citeste si   VIDEO Culisele statului paralel | Cristian Rizea: Retrocedările s-au făcut cu acte false. Băieții deștepți aveau oameni la arhivă

Este momentul sa intelegem ca renasterea PNL nu poate veni de la cei care se prezinta in mod fals ca fiind favoriitii presedintelui.

Renasterea PNL nu poate veni decat din coborarea cu picioarele pe pamant, din intoarcerea cu fata la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea vointei reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursa a legitimitatii increderea membrilor de la baza PNL si increderea cetatenilor romani.
Altfel vom face rau si PNL si lui Klaus Johannis


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ