Share

 

„Dacă va fi necesar, voi face remanieri. Deocamdată nu am de gând. (…) Să fim realisti, alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc pe 6 decembrie, mai sunt trei luni. Daca va fi necesar voi face, remanieri, până la alegerile parlamentare”, a precizat Ludovic Orban, duminică seară, la un post TV.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Campania electorală s-a încheiat. Cum votăm

Despre candidatura ministrului de Interne, Marcel Vela, premierul a spus că „probabil și-a depus candidatura ca să-și exprime susținerea pentru candidatul de primar. Nu se duce domnul ministrul Vela la Consiliul local”. Marcel Vela candidează pentru un post de consilier PNL în Consiliul Local Caransebeș. Ministrul de Interne și-a delegat, vineri, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale, atribuțiile pentru funcția de președinte al Comisiei Tehnice Centrale, care se ocupă de comunicarea cu prefecturile la alegerile locale.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Cum afli secția de votare la care ești arondat și adresa

„La Mediu și Dezvoltare sunt inlocuitori. Avem comsii speciale care elaboreaza programele ,avem specialisti, avem intotdeauna un rezervor, sunt si alte persoane care sunt secretari de stat la Mediu si Dezvoltare si normal ca avem o baza de selectie”, a explicat Ludovic Orban.

Ministrul Ion Ștefan, de la Dezvoltare, va fi candidatul susţinut de PNL pentru primăria Focşani iar ministrul Costel Alexe, de la Mediu, este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Iași.

Citeste si   Marian Vanghelie, dezvăluiri grele despre Maior și Dîncu: "Să plătească pentru tot ce s-a întâmplat în țara asta"

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ