Share

În cursul zilei de astăzi, a avut loc inaugurarea Centurii Municipiului Rădăuți. Proiectul în valoare de peste 90.000.000 de lei reprezintă dezvoltarea economică a Rădăuțiului, și a întregului județ. 

La importantul eveniment pentru suceveni, a luat parte și Prim-Ministrul României, Ludovic Orban.

Vizionează clipul video AICI.

În cadrul inaugurării au mai participat și Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, Președinte Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur, Prefect județul Suceava, Alexandru Moldovan, Director Implementare CNAIR, Cristian Pistol și Directorul DRDP Iași, Dănuț Pilă.

„Iată că un constructor român are capacitatea să finalizeze o lucrare într-un termen mai scurt cu 9 luni față de prevederile contractuale. Felicit constructorul pentru mobilizare, pentru seriozitate și mai ales pentru faptul că s-a ținut de cuvânt”, a declarat prim-ministrul României, Ludovic Orban.

Potrivit premierului, Centura proaspăt inaugurată este extrem de utilă în contextul în care va contribui la decongestionarea traficului și zonei de tranzit. În același timp, dă și perspective de dezvoltare.

„Noi suntem extrem de determinați să realizăm proiectul A7, practic să asigurăm legătura de la București cu ieșirea din țară la Siret cu cele 6 tronsoane de autostradă sau drum expres”, a mai declarat premierul Ludovic Orban.


Share
Citeste si   DGASPC Suceava a anunțat închiderea și ultimelor două CENTRE de PLASAMENT de tip clasic pentru COPII
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ