Share

”O felicit pe Maia Sandu pentru câștigarea primului tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Îmi exprim convingerea că va fi respectată democrația, că alegerile în turul doi se vor desfășura în condiții de legalitate și de respectare a dreptului la vot.

Transmit un mesaj de încredere în faptul că Maia Sandu este candidatul la funcția de Președinte care poate să garanteze o Republică Moldova în care să se respecte drepturile omului, în care fiecare om are șansa la o viață mai bună, o Republica Moldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeană, pe traiectoria unei dezvoltări economice și a unei acțiuni de respectare a tuturor standardelor europene în materie de calitate a vieții”, a declarat Orban. 

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a obținut 36,16% din sufragii în urma alegerilor de duminică. Pe locul al doilea se află actualul Președinte, Igor Dodon, cu 32,61% din voturi, iar pe al treilea, Renato Usatîi (Partidul Nostru), cu 16,9%. Dodon a candidat ca independent, dar a fost susținut de socialiști. Mai multe detalii sunt disponibile AICI. 

Citeste si   Ce a promis Primarul Nicușor Dan la recepţia Complexului Sportiv Steaua - VIDEO

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ