Share

”Pe data de 18 va avea loc biroul politic, unde vom valida listele. Pe 20 e data depunerii semnăturilor pentru candidații la alegerile parlamentare. Pe 20 și 21 – depunerea listelor de candidați în fiecare circumscripție electorală. Am discutat despre respectarea riguroasă a normelor sanitare.

Întrebat dacă va deschide lista parlamentarelor la Capitală, Ludovic Orban a declarat: ”Ăsta e secretul lui Polichinelle. Normal, președintele partidului candidează în București”.

Citeste si   Ultima zi de pelerinaj la Patriarhie: politicienii au venit la SF Dimitrie. Marcel Ciolacu s-a închinat la racla cu sfintele moaște - VIDEO

”Obiectivul nostru este să câștigăm alegerile. După cum s-a văzut la alegerile locale, PSD rămâne în continuare un pericol. Mobilizarea va fi exemplară. Vom face o campanie extrem de intensă, în care vom prezenta toate proiectele noastre și vom convinge românii că PNL este cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea României”, a declarat Ludovic Orban, la ieșirea de la ședința PNL în care s-a stabilit strategia partidului pentru alegerile legislative din 6 decembrie 2020.

Citeste si   Înregistrare bombă cu mâna dreaptă a lui Sebastian Ghiță. Ce zice Iacobescu despre omul de afaceri fugar

Referitor la posibilitatea amânării alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat: „Din punctul meu de vedere, derularea campaniei și a votului, în conformitate cu regulile care au fost aplicate și la alegerile locale, nu prezintă un risc suplimentar de infectare. Repet, în condițiile în care candidații respectă toate normele de protecție sanitară”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ