Share

„Sunt foarte fericit că această vizită a putut fi organizată într-o perioadă extrem de grea, în care criza sanitară provocată de pandemia de COVID-19 ne-a pus în situaţii extrem de dificile şi ne-a forţat să luăm decizii dificile. Interesul reciproc al României şi Statului Israel este să extindă şi să aprofundeze dialogul comun în diferite domenii de interes”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Citeste si   Ministrul Apărării a anunțat care sunt spitalele din România unde vor fi depozitate vaccinurile anti-coronavirus 

„Îmi amintesc videoconferinţa noastră, a fost foarte folositor şi foarte interesant să împărtăşim experienţa în legătură cu lupta împotriva COVID-19. Astăzi, vom explora modalităţi de consolidare a dialogului politic deja consistent şi extins, pe lângă sectorul sănătăţii, din dorinţa de a dezvolta relaţiile economice şi să întărim cooperarea noastră în domeniul apărării şi al securităţii”, a adăugat Ludovic Orban.

Citeste si   Firea, reacţie la scrisoarea lui Cîţu: „Domnul DEFICIT se află în treabă pe la porțile PSD, în loc să se ducă la serviciu”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ