Share

Luna-Căpșună, supranumită astfel din cauza aspectului ei rozaliu, mai poartă și numele de Luna-Trandafir, Luna Fierbinte sau Luna de Mied. Astrul trezește în noi pasiuni și regrete din trecut, făcându-ne să reconsiderăm modul în care ne ducem viața de acum înainte. Odată ieșiți din izolare, vom constata că anumite lucruri vechi s-au trezit în interiorul nostru și ne schimbă modul de a vedea lumea.

Citeste si   Cântăreața Sia a devenit bunică la doar 44 de ani

La triburile native americane, Luna-Căpșună purta acest nume pentru că era asociată cu apariția primelor căpșuni sălbatice. În legendele europene, căpșunile erau asociate cu dragostea, făcând parte dintre fructele favorite ale Afroditei, zeița iubirii. Iată de ce Luna Plină de pe 5 iunie va readuce la suprafață aspecte mai vechi ale vieții noastre sentimentale, putând trezi suferințe încă nevindecate. 

Citeste si   Coco Chanel – adevărata poveste din spatele succesului

Ce aduce Luna- Căpșună pentru zodii

Berbec

Luna-Căpșună îți aduce în minte o anumită legătură mai veche, peste care credeai că ai trecut demult. Te confrunți cu o suferință încă nevindecată și realizezi că ți-a blocat până acum o parte din potențialul tău valoros. Eclipsa de Lună din Săgetător îți clarifică mintea și îți definește scopurile, pentru că simbolul Săgetătorului este cel al țelurilor care trebuie atinse. Te vei elibera de o obsesie amoroasă și vei înțelege că trebuie să faci loc unor persoane noi în viața ta, dacă vrei să trăiești o iubire adevărată. Citește continuarea

Citeste si   MAE, recomandare pentru românii care vor să plece în vacanță în Grecia

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ