Share

”Din punct de vedere legal, eu aștept de la instanță să respingă solicitarea de validare a rezultatului alegerilor. Din punctul meu de vedere, fără să jignesc pe cineva, Biroul Electoral Central și cel de Sector s-au spălat pe mâini. Să vă spun și de ce: pentru că termenul de contestație era de 48 de ore, dar strict pentru anul 2020, în contextul pandemiei, s-au înjumătățit și au fost 24 de ore de la momentul închiderii procesului de votare, iar imaginile respective au apărut după două zile. Noi nu am avut cum să facem contestațiile în termen. Nouă contestațiile ni s-au respins pe motiv de tardivitate, deși am solicitat să fim repuși în termen. (…) Noi cerem reluarea alegerilor, renumărarea voturilor nu mai are relevanță.

Citeste si   Varujan Vosganian se retrage din Parlament: Simt că lumea politică de azi nu mi se potrivește

Luni așteptăm o primă decizie în dosarul de validare al rezultatelor de la Sectorul 1 și, practic, de validare a mandatului doamnei Clotilde Armand, unde colegul meu Piperea a făcut o cerere de intervenție, a depus toate motivele. Acum trebuie să treacă această cerere de intervenție și judecătroul să ia în considerare toate probele, inclusiv documentele depuse de colegul Piperea.

Citeste si   Bani în plus alocați Ministerului Sănătății pentru a cumpăra Remdesivir. Despre ce SUMĂ este vorba

Am făcut și un demers în contencios administrativ am înțeles să cerem suspendarea procesului verbal final de la Circumsripția Sectorului 1. Practic, noi solicităm să nu poată avea efecte deocamdată orice rezultat consemnat al alegerilor din Sectorul 1”, a declarat avocatul Mihai Drăgan, la Realitatea PLUS.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ