Tinerele candidate care au animat campania electorală pentru parlamentare au ajuns duminică la momentul adevărului. Iar unele au reuşit să-şi convingă alegătorii că merită votul pentru Parlament.

O mai ţineţi minte pe Adela Lupșe, supranumită şi isterica de la concursurile interactive nocturne de la tv? Tânăra a vrut să devină deputat de Ilfov, pe listele Partidului România Unită. Dar n-a avut noroc, pentru că PRU a ratat intrarea în Parlament. Cu visul spulberat, ea a postat, după alegeri, un mesaj încurajator pe Facebook, însoţit de o fotografie într-o ipostază sexy.

Oricum, tânăra avea şanse mici, pentru că era pe locul 6 din 7 pe lista de Ilfov a PRU. Dar rămâne cu faima câştigată acum câţiva ani, cu scena “Vreau să sune telefonul!”

Norocul a surâs în schimb pentru Mara Mareș, tânăra liberală de 24 de ani, proaspăt deputat de Braşov. Mara a fost cel mai tânăr candidat al PNL pe o listă eligibilă, anunță Observator.tv.

După alegeri, tânăra, care e fiica unui consilier județean din Braşov, Ioan Mareș, a postat şi ea un mesaj pe Facebook, în care a mulţumit alegătorilor.

Andreea Cosma, fiica ex-baronului de Prahova, Mircea Cosma, a fost la un pas să intre în marea politică de la Bucureşti. A candidat pentru un loc de deputat din partea PSD. Partidul a avut un scor bun în Prahova, însă Andreea Cosma era abia pe locul 7 pe listă. Ea are şi probleme penale, fiind trimisă în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu.

Magda Bistriceanu a sperat să ajungă deputat, pe listele PMP. A fost pe locul doi pe listele partidului, la Constanţa.

Însă candidata PMP n-a reuşit să adune voturile alegătorilor. În ciuda eşecului, a postat pe Facebook un mesaj, în care i-a mulţumit liderului PMP, care e, totodată, şi idolul ei.

Vasilica Steliana Miron (PNL), parlamentar, a candidat pe listele Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat, la Suceava. Dar fără succes.

Steliana Miron e celebră pentru sinceritatea debordantă cu care a scris în CV: “Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”.

Citeste si   Situaţia MĂSURILOR întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ