Share

 În data de 11 noiembrie 2020 a.c., la Spitalul Municipal Vatra Dornei, în prezența subprefectului județului, Daniel Prorociuc, a managerului spitalului, ec. Stan Ioan Valentin, a viceprimarului, Marius Rîpan, a lt.colonelui Florin Crăciun, șeful S.T.P.S. Suceava și a reprezentantului I.S.U. Suceava, col. Ciutac Filip au fost amplasate doua construcții modulare, de tip container.

Totodată au fost aduse 40 de paturi, 40 de saltele, 100 de pături și 100 cearșafuri solicitate de către conducerea spitalului

Acestea provin din rezerva de stat a României și au fost obținute în urma solicitării adresate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, Administratiei Naționale a Rezervelor de Stat. Transportul cazarmamentului a fost efectuat cu sprijinul I.S.U Suceava.
Construcțiile modulare sunt racordate la curent electric, sunt dotate cu instalații de climatizare. Fiecare container poate fi prevăzut cu paturi, formând noua zonă de triere a bolnavilor COVID-19.
Aceste unități modulare vor funcționa ca puncte de triaj în județul Suceava, la toate unitățile sanitare suport covid, pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Share
Citeste si   DGASPC Suceava a anunțat închiderea și ultimelor două CENTRE de PLASAMENT de tip clasic pentru COPII
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ