Share

Mădălina Ghenea este însărcinată cu primul ei copil, iar sarcina este destul de avansată după cum se vede din prima fotografie cu burtica de gravidă.

Vedeta in varsta de 28 de ani a pozat pe coperta revistei The Art of Living şi arată superb în fotografia alb-negru. Cel mai probabil, Madalina se afla in ultimul trimestru de sarcina, ea urmand sa devina mamica in aceasta vara.

Madălina Ghenea trăieşte de aproape un an de zile o poveste de dragoste cu Matei Stratan, iar zvonurile despre căsătoria lor au circulat la începutul acestui an.

Citeste si   Înapoi în anii ’90, o călătorie cu cheia de gât. Interviu cu Diana Bădică, autoarea romanului „Părinți”
În timpul vacanței din Maldive, Mădălina a postat pe Instagram o imagine cu plicul rezervării la resortul unde s-au cazat, pe care scria „Domnul și doamna Stratan”.

Imediat au apărut şi felicitările din partea fanilor pentru noul cuplu, fara ca vedeta sa faca vreun comentariu in acest sens.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ