Share

Peste 580.000 de tigarete fara documente legale au fost ridicate de politistii din Suceava in urma a 20 de perchezitii si a mai multor actiuni stradale care au vizat destructurarea unei grupari suspectate de contrabanda cu tigari, anunta, duminica, Politia Romana.

Potrivit Politiei Romane, politistii din Suceava au facut 20 de perchezitii in cadrul a doua dosare penale pentru infractiuni de detinere, colectare, transport si preluare de marfuri de contrabanda, fiind vizate persoane suspectate de comert stradal cu tigari de contrabanda, scrie news.ro.

In urma perchezitiilor au fost ridicate 581.460 de tigarete de contrabanda si 14.590 de lei.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Conform sursei citate, in perioada decembrie 2016 – 15 mai 2017, politistii din Suceava au fost implicati in sase actiuni pentru prevenirea contrabandei cu produse accizabile de provenienta extracomunitara, fiind constatate 15 infractiuni de contrabanda.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ