Share

Schimbul de mailuri din 2014 scoate la iveală modul în care Victor Ponta dădea ordine directe despre cum ar trebui sa apara știrile compromițătoare la adresa lui Klaus Iohannis. Totul s-a întâmplat în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale.

SEBASTIAN GHIȚĂ:Poze cu Iohannis și mașina lui primită comodat de la Schmidt Automobile Bavaria.Cea mai mare rețea de mașini furate din Germania o are Schmidt.

VICTOR PONTA:Bravo, poate dă și RTV totuși!

Milionarul Sebastian Ghiță, patron de televiziune, i-a răspuns afirmativ.

Citeste si   Cristian Rizea rupe tăcerea. Cum se făceau arestări la comanda afaceriștilor Dragoș Dobrescu și Radu Budeanu - DOVADA incontestabilă

SEBASTIAN GHIȚĂ:Păi preiau de la A3 după ce dau ei. Mâine o rostogolim toată ziua. Și pe net. Că am vrut să vadă că îi ajutăm și că exclusivitatea e a lor !!! 🙂

Mai mult, in alte mailuri Sebastian Ghiță primește indicații și linkuri din presă cu știri pe care ar trebui să le difuzeze. Victor Ponta i-a cerut prietenului său să publice informații cu sondaje din 2014 care l-ar fi dat favorit în cursa prezidențială. Titlul anunța alert cum cota lui Klaus Iohannis s-ar fi prăbușit mult sub Ponta.

Citeste si   Europenii nu l-ar realege pe Trump președinte. Există o EXCEPȚIE. Despre CE țară este vorba

VICTOR PONTA:Sebi, eu zic să folosim asta, prinde pe online!SEBASTIAN GHIȚĂ:Noi am făcut-o. De 7 zile e pe online.

În mailuri, cei doi au adus în discuție și o presupusa întâlnire dintre Klaus Iohannis și Traian Băsescu.

SEBASTIAN GHIȚĂ:Vrea Gâdea pozele cu Iohannis intrând la Base?Intalnire secretăDovada că Iohannis și Băse au o înțelegere :)Le preiau eu de la ei apoi 🙂

“O etichetez ridicolă, nu pentru că se face o mare istorie dintr-o presupunere, pe care n-o să v-o spulber dintr-un motiv simplu. Nu vreau să creez un precedent ca mâine să mă întrebe păi ne-ai spus cum a fost cu Iohannis, spune-mi dacă ăstălalt a fost la tine sau ăstălalt. Nu voi crea acest precedent. Este problema de credibilitate a lui Iohannis să fie sau nu crezut. Eu nu voi spune niciodată, nici SPP ul nu va spune vreodată”, declara, la acea vreme, Traian Băsescu. 

Citeste si   Orban, la învestirea lui Nicușor Dan: „Situația financiară a Bucureștiului este proastă. Așteptăm un audit serios la Primăria Capitalei”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ