Share

Totul a pornit de la niște fotografii care au fost făcute la finalul anului 2014. În ele, apare Victor Ponta care se distra alături de Sebastian Ghiță într-un club din Dubai. În acea perioadă, Ponta era premierul României. Pentru a acoperi acest scandal, fostul prim ministru i-a cerut milionarului să facă publice imagini cu Rareș Bogdan dar și cu Elena Udrea, care se aflau în vacanță în Maldive.  

“Putem sa facem si la A3 si RTV scandal pe asta??? Va rog!!! Putem sa punem “Breaking News – Rares Bogdan si Elena Udrea aterizeaza in curand din Maldive cu un avion privat de lux””, i-a cerut Victor Ponta lui Sebastian Ghiță. 

Citeste si   Viorica Dăncilă vrea o „relație vibrantă” între Europa și Rusia. Viziunea, într-un editorial semnat de fostul premier în presa străină

De asemenea, politicianul a atașat mai multe linkuri în care apăreau poze cu Elena Udrea și cu Rareș Bogdan din vacanță. 

Răspunsul la solicitarea lui Victor Ponta nu a întârziat să apară. Prietenul său, Sebastian Ghiță, patron de televiziune, i-a răspuns afirmativ la cele cerute.

“Putem! Dar nu te astepta sa fie ca la tine, ca tu esti premierul României iar Rares Bogdan e nimeni.”

SURSA: Informații Realitatea Plus

Corespondența dintre cei doi a continuat în momentul în care Victor Ponta a aflat ziua în care europarlamentarul Rareș Bogdan se întorcea din vacanță.

Citeste si   Marcel Ciolacu: "Este nevoie rapid de un pact pentru Sănătate, pe care toate partidele să și-l asume ferm"

Victor Ponta:”Azi la 20.30 vine din Maldive. Am inteles ce mi-ati spus ca nu conteaza si ca sunt eu prost ca nu inteleg sa-mi vad de treaba mea. Asa o sa fac dar vroiam doar sa stiti ca pentru sufletul meu (nu din razbunare ci ca descarcare) ar fi contat un pic de tavalire a acestei javre (macar camerele care sa-l astepte la aeroport, sa-l intrebe daca a fost frumos si daca ii pare rau ca angajatii lui de la Realitatea nu si-au primit salariile pe Decembrie!)Ma rog, acum asta e, case closed!”

SURSA: Informații Realitatea Plus

În același timp, Ghiță îl asigura de colaborarea sa. 

Citeste si   Încă un social-democrat demisionează din partid și candidează pe listele PER la parlamentare. Despre cine este vorba

“O să trimitem camere la aeroport. Nu ți-a zis nimeni nici prost, nici în alt fel. Doar că Rareș Bogdan și povestea lui nu înseamnă nici 10% din a ta.O să-l întrebăm de asta cu salariile jurnaliștilor.”

SURSA: Informații Realitatea Plus

Colaborarea dintre Victor Ponta și Sebastian Ghiță este una cunoscută. Cei doi au stat spate în spate în perioada în care statul paralel se afla la comanda României. De alttel, fostul procuror Mircea Negulescu a spus, la rândul său, că a descoperit mai multe tranzacții între firmele lui Sebastian Ghiță și consilierii americani ai lui Victor Ponta. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ