Share

Întâlnirea clubului ”Mama e o eroină!” are loc miercuri, 15 iulie la ora 16:00 la sediul Organizației Feminis.

Întâlnirile vor avea loc săptămânal începând cu data de 15 iulie

Deoarece procesul de a fi mamă este unul complex, organizația  Feminis în parteneriat cu “Totul pentru Mame” și A.F.F.M.R organizează sesiuni săptămânale prin care mamele se pot întâlni pentru a discuta alternative și soluții pentru situațiile dificile cu care se confruntă zi de zi.

”Prima sarcină e cea mai complicată. Asta o știm cu toții. Dar chiar și așa nimic nu se compară cu bucuria de a avea un copil. Multe mămici suferă de stres postnatal, simțindu-se nefericite cu propriul copil. Pentru a învăța cum să depășești această perioadă și să te bucuri de îngerșul tău, te invităm în fiecare săptămână,miercurea,între 16 și 20, să participi la Clubul de mămici “Mama e o eroină”,  au declarat organizatorii pe pagina oficială a evenimentului.

Pentru întâlnirea din prima săptămână se va aborda subiectul Prima Sarcină. În cadrul evenimentului veți afla cele mai practice și utile sfaturi din perioda sarcinii și se vor organiza activități pe această temă.

Citeste si   Intervenție UROLOGICĂ complexă, în regim de URGENȚĂ, pentru salvarea unei PACIENTE oncologice, diagnosticată cu COVID-19

Share

LĂSAȚI UN MESAJ