Share

Copil opărit cu ciorbă, adus la București cu elicopterul SMURD

Copilul a alunecat și a căzut într-o oală cu ciorbă fierbinte. Părinţii au chemat salvarea care l-a dus la spitalul din Târgu Cărbuneşti. Aici, doctorii au stabilit că are arsuri de gradul al II-lea pe 33 la sută din suprafaţa corpului şi trebuie adus la Bucureşti.

Citeste si   11,13 tone de tutun confiscate de inspectorii ANAF - Antifraudă

Elicopterul a ajuns în Capitală în jurul orei 14:40, iar copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. El va rămâne internat în secţia de chirurgie plastică şi arsuri, după ce a fost supus unei intervenţii în cursul căreia a fost pansat. Urmează ca în zilele următoare doctorii să hotărască dacă va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Citeste si   Activități în sistem integrat în județul Iași pentru prevenirea și limitarea infectării cu SARS-CoV-2

Între timp, medicii au semnalat cazul la Poliție, iar poliţiştii care vor începe o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu băiatul şi cine este vinovat. Mama copilului este audiată deja la poliția din Târgu Cărbunești sub suspiciunea de neglijență în familie. O cercetare va face și Protecția Copilului. Mama are 19 ani.

Citeste si   Rectorul TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, reales vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor

Ea a povestit că făcea mâncare și a pus oala cu ciorbă jos, la răcit. Copilul se juca în aceeași cameră, a mers cu spatele, a alunecat și a căzut în oala cu ciorbă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ