Share

O femeie in varsta de 32 de ani este acuzata ca si-a ucis fiul de 3 ani si i-a aruncat apoi trupul intr-un rau. Mama a comis oribila fapta pentru a putea merge linistita in vacanta.

Chiara Rojnic Pasic a sunat la politie pentru a raporta disparitia baietelului sau, dar varianta femeii li s-a parut suspecta oamenilor legii care au demarat o ancheta in acest caz.

Vecinii le-au spus poilistilor ca l-au auzit pe Denis plangand in hohote cu scurt timp inainte sa fie raportata disparitia sa.

Citeste si   #alegeriSUA Donald Trump va vota sâmbătă în Florida

Se pare ca femeia de 32 de ani din Croatia isi dorea sa merga in vacanta in Macedonia, iar Denis, baietelul de 3 ani, ii incurca planurile.

Se pare ca mama ucigasa a fost ajutata de o prietena in varsta de 14 ani. Cele doua au aruncat trupul fara viata al lui Denis intr-un rau. Martorii spun ca Denis, care era crescut doar de mama pentru ca tatal se afla in inchisoare, era un baietel dragut, dar care era tratat intr-un mod ingrozitor de catre mama sa. Vecinii care l-au auzit plangand pe baietel regreta acum ca nu au sunat la politie, scrie The Sun

Citeste si   SUA autorizează pe deplin antiviralul Remdesivir împotriva COVID-19

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ