Share

O mama in varsta de 65 de ani dintr-un sat din Moldova a avut parte de un sfarsit cumplit. Femeia a fost omorata in bataie chiar de unul dintre copiii sai.

Tragedia a avut loc duminica seara in satul Lupa-Rece din Republica Moldova.

Abia luni o vecina a chemat ambulanta care a transportat-o de urgenta pe femeia de 65 de ani la spital, unde a si decedat.

Fiul femeii, in varsta de 27 de ani, era in stare de ebrietate atunci cand si-a batut mama. Totul s-a intamplat in urma unui conflict aparut intre cei doi. Tanarul i-a aplicat mai multe lovituri mamei sale, care a cazut si s-a lovit cu capul de un dulap.

Inculpatul locuia doar cu mama sa. El are doi frati mai mari care muncesc peste hotare. Potrivit politiei, anterior, in aceasta familie nu au fost inregistrate cazuri de violenta. Banuitul a fost retinut si risca inchisoare de pana la 15 ani, scrie publika.md.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ