Share

Cursuri de formare in luna iunie la UAIC:


?
Manager proiect (înscrieri până pe 9 iunie)

?
Expert accesare fonduri europene (înscrieri până pe 14 iunie)

?
Formator de formatori (înscrieri până pe 20 iunie)

Mai multe informații despre procedura de înscriere, calendarul întâlnirilor etc. sunt publicate pe pagina web http://cse.uaic.ro/formare/

Programarea cursurilor este flexibilă pentru a permite celor care lucrează să participe la toate activitățile teoretice și aplicative. Reduceri de taxe pentru angajati in invatamant, studenți (care dețin deja o diplomă de licență) și grupuri de cursanți.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări și se adresează persoanelor care au absolvit studii superioare (licență). Absolvenții vor primi la finalul cursurilor certificate eliberate de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației Naționale.

Citeste si   Cursurile „FAȚĂ ÎN FAȚĂ” au fost SUSPENDATE în mai multe UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT IEȘENE!

Cursurile se adresează în special celor care doresc să-și îmbunătățească nivelul cunoștințelor și să obțină competențe suplimentare pentru asumarea de noi responsabilități în cadrul activităților derulate în mod curent.

Echipa de formatori pentru aceste cursuri este alcătuită din specialiști din cadrul Universității cu o vastă experiență în domeniu care activează, fiind completată cu specialiști care activează în mediul privat pentru a prezenta o componentă practică adaptată la noile cerințe din piață.

Citeste si   Cursurile „FAȚĂ ÎN FAȚĂ” au fost SUSPENDATE în mai multe UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT IEȘENE!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ