Tot mai mulți COPII MORȚI la Maternitatea Cuza Vodă din IAȘI! Managerul ROBERT DÂNCĂ acuzat că mușamalizează subiectul

0
Share

Ieri, la Consiliul Județean a avut loc ședința ordinară. La punctul 3 figura proiectul de hotărâre privind achiziționarea de servicii juridice de asistență și reprezentare în fața instanțelor judecătorești a Spitalului Clinic de Obstetrică  – Ginecologie „Elena Doamna” Iași precum și acordarea vizei de legalitate.

De asemenea, în cadrul ședinței ordinare, s-au formulat mai multe acuzații privind faptul că au murit mai mulți copii la maternitățile ieșene și s-a mușamalizat subiectul.

Contactată de redacția ziarului „Bună Dimineața Iași”, Purtătorul de Cuvânt al Consiliului Județean, Eliza Chirica a comentat subiectul astfel:

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Am fost la Comisie și nu se discutase nimic despre asta. Trebuie să luați în calcul că maternitățile „Cuza Vodă și „Elena Doamna” sunt oarecum regionale și vin situații din toate colțurile Moldovei, nu neapărat din județ.

De exemplu, dacă vine o mămică și cu un bebeluș infectat cu ceva și mai intră și într-o secție de prematuri, infectează tot și depinde și cât e de gravă e și afecțiunea copilului că ei nu ți-l trimit la Iași că îl pot trata acolo.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!
Am văzut copii de o palmă
Trebuie de luat în calcul că vin cazurile extreme. Acum vreo două săptămâni am fost la secția de prematuri și am văzut copii de o palmă și copiii aceia de o palmă dacă au luat vreun microb, nu-ți rezistă și tot moarte se cheamă.

Am zis foarte clar că nu mergem la Secția de Prematuri. Am văzut ce este și nu putem intra, deoarece trebuie să-i asigurăm într-un fel.”

Așadar, situațiile copiilor și mai ales a prematurilor este foarte delicată. La maternitățile ieșene vin copii cu grave afecțiuni din toate zonele Moldovei.

Citeste si   Radu BOTEZ se vrea primar, însă firmele lui au RUPT bugetul de stat! BOTEZ datorează statului român aproape 3.000.000 RON

Robert Dâncă, Managerul Maternității Cuza Vodă nu a putut fi contactat până la închiderea redacției pentru a răspunde acuzațiilor care i se aduc.

 

 

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ