Share

Mai multe ceremonii comemorative vor avea loc, la Bucureşti, în perioada 20-22 decembrie, în memoria eroilor căzuţi pentru victoria Revoluţiei din decembrie 1989. 

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MApN, marţi vor avea loc ceremonii la Troiţa de la Crematoriul “Cenuşa” (ora 10,00) şi la Monumentul închinat eroilor martiri din Popeşti-Leordeni (12,00).

Miercuri, ceremonii comemorative vor avea loc la Cimitirul Eroilor Revoluţiei (10,00), la “Troiţa” de la Spitalul Colţea (11,30), la Piaţa Universităţii (12,30), la Sala Dalles (13,30), la Piaţa Romană (14,00) şi la Monumentul “Aripi” din Piaţa Presei Libere (ora 15,00).

Citeste si   SPITALUL MOBIL întâmpină noi PROBLEME! Marian GRIGORAȘ: „Îmi exprim MÂHNIREA față de DECLARAȚIILE făcute astăzi de dl. Maricel POPA”

În cursul zilei de joi, 22 decembrie, sunt programate ceremonii comemorative la Monumentul pentru cinstirea Eroilor Revoluţiei din Piaţa Revoluţiei (9,00), la Radiodifuziunea Română (10,00), la “Troiţa” de la Televiziunea Română (11,00), la “Troiţa Paraşutiştilor” de la Televiziunea Română (11,30) şi la Palatul Telefoanelor (ora 12,00).

“Alături de alte instituţii ale statului, şi Armata a plătit tributul său de sânge, 221 de militari şi civili dându-şi viaţa şi 633 fiind răniţi pentru victoria Revoluţiei Române”, se arată în comunicatul MApN.

Citeste si   VIDEO l Cea mai bogată comună din ROMÂNIA nu se dezminte! Primarul Dan NIȚĂ asigură dezvoltarea accelerată a localității MIROSLAVA și în anii următori

REVOLUTIE 1989


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ