Share

Ieșenilor li se atrage atenția la trecerile de pietoni! Înaintea trecerilor de pietoni au fost desenate marcaje stradale, care interzic utilizarea telefoanelor mobile și a căștilor 

Municipalitatea susține că marcajele au fost inscripționate pentru a spori siguranța pietonilor aflați în traversarea străzii.

În intersecția de pe strada Palat și bulevardul Anastasie Panu, la trecerile de pietoni au fost trasate marcaje prin care pietonii sunt avertizați asupra utilizării smartphon-urilor, care le pot distrage atenția atunci când sunt în trafic.
Pe viitor vor apărea și în zona unităților de învățământ din municipiul Iași.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

“Din păcate, foarte mulți tineri folosesc gadgeturile, telefoanele mobile și căștile și nu mai acordă atât de multă atenție traficului rutier. Prin urmare, pentru a atrage atenția, într-un mod inedit ieșenilor care folosesc aceste dispozitive, să fie mai atenți atunci când traversează o intersecție, am apelat la această metodă”, – a declarat Sebastian Buraga, purt de cuvânt al Primăriei Iași

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Pana acum, polițiștii rutieri au dat peste 2.100 de sancțiuni celor care au trecut strada neregulamentar.

“Este recomandat ca pietonii sa traverseze strada doar prin locurile special amenajate și acest lucru după ce, în prealabil, s-au asigurat.”- a declarat Ioana Bilea, purtător de cuvânt IPJ Iași.
Amenzile pentru cei care trec strada neregulamentar pornesc de la 290 de lei.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ