Share

 

Marcel Ciolacu a subliniat că pentru formarea unei majorități parlamentare se va negocia cu toate partidele, în afară de PNL, într-un interviu acordat DC News

„Discuțiile din interiorul partidului sunt foarte clare: nu vom participa la o guvernare cu PNL, sub nicio formă. Și sub nicio formă nu vom vota un guvern minoritar al PNL, indiferent de ofertele venite către diferiți lideri ai PSD, inclusiv mie, sau o ofertă de participare la guvernare. Nu putem, România nu poate continua cu acest prim-ministru după aceste luni dezastruoase pentru sănătatea românilor și pentru economia românilor. Nu există un domeniu de activitate economică în care acest guvern să fi luat măsuri coerente”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Întrebat dacă îl va vota pe Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu știu, haideți să vedem cine câștigă, cine se plasează pe primul loc. Constituțional, această formațiune politică este chemată prima pentru a desemna un prim-ministru și pe urmă are perioada de a-și forma majoritatea, cele 10 zile conform Constituției”.

Citeste si   Alt deputat USR are COVID-19, după Dan Barna. S-a autoizolat la domiciliu după rezultatul pozitiv la testul coronavirus

„Vom negocia crearea unei majorități. Avem soluțiile necesare de a intra la guvernare. Vom vedea cum va arăta viitorul Parlament, ce partide vor avea reprezentanți și vom intra în negocieri și în discuții, mai puțin cu PNL”, a declarat Ciolacu în același interviu.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ