Share

”Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile țării! I-au vândut până și pe români la export pentru agricultura altora!

Acum vor să vândă și companiile românești, ultima avuție a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gașcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată.

Citeste si   Miron Mitrea: Victor Ponta o șantajează pe Gabriela Firea, vrea o alianță cu PSD, dar nu va participa la locale în Capitală

#PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei românești – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor!

Vom opri în Parlament jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale. Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune și a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România și interesele românilor nu există!

Citeste si   Nelu Tătaru: Transmiterea comunitară VA CREȘTE în următoarea perioadă. Sper să nu ajungem la starea de urgență

PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acționar majoritar să nu fie înstrăinată!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ