Share

 

Anunțul lui Marcel Ciolacu vine după ce premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind măsurile luate pentru combaterea epidemiei de coronavirus, începerea școlilor și organizarea alegerilor.

„Aţi sabotat sănătatea românilor, aţi amenatat educaţia! Gata, s-a umput paharul! PSD nu va mai permite ca România să se scufunde. Pe 17 august PSD va depune moțiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a spus Ciolacu în Parlament.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Liderul PSD a criticat fiecare măsură a Guvernului liberal pe care l-a acuzat că, împreună cu președintele Klaus Iohannis, „a distrus, în numai 9 luni, pas cu pas România”, provocând „un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant. Asta e România după 9 luni de guvernare liberală”.

Marcel Ciolacu acuză că Guvernul Orban a scăpat de sub control gestionarea epidemiei de coronavirus, fiind interesat doar de alegeri.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

„V-au interesat doar alegerile, furturile și cât mai multe funcții pentru clientelă. Nu v-a păsat nicio secundă de sănătatea românilor și traiul lor de zi cu zi. V-au interesat doar alegerile. În timp ce românii erau închiși în case, ați devalizat bugetul României. Sute de milioane de euro au ajuns în buzunarele prietenilor de partid. Tot mecanismul infracțional a fost dezvăluit în raportul Curții de Conturi publicat ieri (marți, 11 august – n.red.). (…) Orice achiziție a devenit o țeapă pentru stat, dar o mare afacere pentru clientela liberală”, a mai spus Ciolacu.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ