Share

”Este revoltătoare ipocrizia președintelui Iohannis de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât și Guvernul Său țin școlile închise, când peste 1 milion de copii nu au acces la educație, pentru că Guvernul Său nu a asigurat tabletele destinate tocmai copiilor nevoiași și când au făcut tot posibilul să blocheze dublarea alocațiilor.

Citeste si   "Culisele statului paralel": S.O. Vântu despre rolul jucat de Maior și Coldea în preluarea Realitatea TV de către Sebastian Ghiță

Un președinte responsabil nu doar și-ar colora palatul în albastru, ci s-ar preocupa de implementarea Legii privind pachetul minim de servicii pentru copii și familiile acestora, lege elaborată în parteneriat cu UNICEF România și votată în unanimitate în Parlament”, a scris liderul PSD vineri, pe Facebook. 

Reacția vine după declarația Președintelui de la finalul întâlniri cu reprezentantul Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii și cel al Consiliului Tinerilor Instituţionalizaţi. Detalii despre întâlnirea de la Cotroceni sunt disponibilă AICI. 

Citeste si   CHECK-IN. Decembrie gri în sectorul 2 din Capitală

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ