Share

“Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Citeste si   Alina Gorghiu, despre moțiunea de cenzură anunțată de PSD: Este redactată de Nicolae Șerban. Va fi o găleată de invective, venin și frustrări

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De aceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

Citeste si   Surse: Un fost ministru vizează șefia CJ Constanța. Felix Stroe, candidatul PSD

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România! #Guvernați, nu mai blocați!”, a scris Ciolacu în mesajul publicat pe contul său de Facebook.

Vă reamintim că Curtea Constituțională a României a respins, astăzi, sesizarea Guvernului cu privire la legea care prevede dublarea alocațiilor copiilor. În sesizare, Executivul a reclamat că parlamentarii nu au prevăzut și sursa de finanțare pentru această mărire.

Citeste si   Primăria Capitalei acordă sprijin financiar în valoare de 2.500 de lei pentru femeile cu cancer mamar. Gabriela Firea a făcut ANUNȚUL

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ