Share

 

„Vom depune o moţiune de cenzură şi această moţiune de cenzură va trece. Avem 204 semnături până acum. Primul text a fost lucrat de Şerban Nicolae. (…) Vom avea voturile suficiente să treacă această moţiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc să treacă această moţiune. Noi vom depune o moţiune de cenzură şi 100% această moţiune va trece”, a declarat Ciolacu, la un post TV, potrivit Agerpres.

Citeste si   Doliu în politică, a murit Oliviu Gherman, fost președinte al Senatului

Preşedintele interimar al PSD nu a avansat însă o dată certă la care va fi depusă moţiunea, ci doar a reamintit că a anunţat faptul că social-democraţii nu o vor depune în timpul stării de alertă.

Marcel Ciolacu a precizat, de asemenea, că PSD doreşte să meargă la consultările de la Cotroceni şi cu o propunere de prim-ministru după căderea Guvernului Orban.

Citeste si   Gabriela Firea își depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei duminică

„Vom prezenta şi un program economic pe termen scurt. Vom veni în faţa românilor şi vom prezenta şi un astfel de program. Şi nu doar în faţa românilor, ci şi în faţa preşedintelui României, deoarece preşedintele are atributul constituţional de a desemna primul ministru. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru, susţinută de toate forţele politice care vor şi vota moţiunea de cenzură”, a subliniat Ciolacu.

Citeste si   Pîrvulescu (PNL Teleorman): PSD vrea să arunce țara în aer, USR, UDMR și PMP vor susține guvernul

Întrebat dacă are deja un nume pentru un viitor prim-ministru, el a declarat că este preferat, în acest moment, “un specialist în economie”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ