Share

”Susțin impozitarea marilor averi, nu a muncii! Sper că e clar și pentru cei din PNL care încearcă să deturneze în mod populist această temă. Le reamintesc că PSD a redus impozitul pe venitul din muncă de la 16% la 10%, iar atunci PNL s-a opus! În viziunea noastră, munca trebuie încurajată, nu supra-impozitată.

Citeste si   Vergil Chițac, primul politician cu COVID-19, a scăpat de dosarul penal: ”Este dovada incontestabilă a nevinovăției mele”

Pe de altă parte, cred că într-o țară precum România, în care decalajele sociale sunt foarte mari, trebuie să avem curajul de a pune în discuție impozitarea averilor mari și foarte mari. Dacă PNL vrea să îi apere pe cei cu vile somptuoase, cu iahturi sau bărci cu motor, ori cu mașini de lux, este decizia lor politică. Din perspectiva noastră, sarcina trebuie redusă la cei care au mai puțin și crescută la cei care au mai mult! Așa e normal, așa e echitabil!

Citeste si   Ministrul Mediului, AVERTISMENT pentru turiști: Cei care hrănesc urșii la marginea drumului vor fi amendați

Vorbim desigur de o reformă fiscală mai amplă care în mod cert nu poate fi pusă în practică în această perioadă de incertitudini, marcată de incapacitatea Guvernului de a veni cu soluții de sprijin pentru economie. Dar este o temă care merită și trebuie dezbătută în perspectiva unei schimbări la guvernare”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeste si   Eugen Tomac: Nu vor fi candidați comuni ai Dreptei în București, pentru că sunt unii în USR care îl urăsc mai mult pe Nicuşor Dan decât PSD

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ