Un bărbat s-a înecat la Mamaia, dar salvatorii au reuşit să-l readucă miraculos la viaţă

L-au resuscitat zeci de minute, sub privirile îngrozite ale martorilor. Iar când i-a revenit pulsul, medicii l-au dus în zbor, cu elicopterul, la spital. Misiunea a fost surprinsă în imagini dramatice.

În aplauzele martorilor, salvatorii continuă misiunea pentru viaţă. Mai bine de jumătate de oră s-au luptat pentru o respiraţie.

Nimeni nu ştie cât timp a stat bărbatul inconştient în valuri. Martorii care l-au observat plutind în zona Mamaia Nord au chemat salvamarii.

Echipajele de pe ambulanţă au continuat resuscitarea. Şocaţi, turiştii de pe plajă au privit cu deznădejde misiunea care părea fără speranţă. Până când un miracol s-a întâmplat.

Bărbatul era singur la mare. Pe mal îşi lăsase hainele, actele şi cheia de la maşină. După ce a fost stabilizat, omul a ajuns la spital cu un elicopter SMURD.

La spital, bărbatul a făcut din nou stop cardio-respirator, dar şi de această dată medicii l-au stabilizat. Deşi sezonul e abia la început, marea face deja victime. Salvamarii recomandă prudenţă: chiar şi un înotător cu experienţă poate fi surprins de curenţii puternici.

LĂSAȚI UN MESAJ