Share

Marian  ANDRONACHE pare că și-a luat soarta politică în propriile mâini și este decis să își făurească un nou parcurs politic alături de PSD. Andonache intuiește probabil o creștere în preferințele electorale a opțiunii social-democrate pe fondul erodării PNL la guvernare. Pe de altă parte, sucevenii au votat în procente mai ridicate pentru PSD la Alegerile Parlamentare și în alte cicluri electorale. Este foarte probabil ca și de această dată, PSD să obțină un scor electoral peste cel înregistrat la alegerile locale.

Asta nu înseamnă însă că, în eventualitatea în care Andronache lipește PMP-ul de PSD, liderii Mișcării Populare vor obține un scor mai bun la alegerile din 6 decembrie.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, doar relația Flutur – Băsescu a făcut posibilă supraviețuirea PMP la Suceava. Poate că relația celor doi nu este perimată, însă nu același lucru se poate spune despre relația PNL – PMP. Încet dar sigur, Andronache rămas pe barba lui cum se spune, își va arăta propria valoare politică și până la urmă … umană!

Citeste si   Mesajul DGASPC Suceava de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități: „Să recunoaștem ABILITATEA din orice DIZABILITATE!”

PNL și PMP vor coopera în plan local

Din primele discuții, cele două partide nu vor fuziona, însă au acum un protocol de colaborare pentru formarea de majorități la nivel local. 

Recent, liderul național PMP, Eugen TOMAC a fost personal la Suceava, unde a purtat discuții cu liberalii Ion LUNGU și Gheorghe FLUTUR pentru formarea unei alianțe.

ANDRONACHE, oaia neagră a partidului 

În ciuda directivelor de la centru, liderul organizației județene PMP Suceava, Marian ANDRONACHE face notă discordantă, atacând în continuare liberalii de la conducerea Sucevei.

Citeste si   Cum a AFECTAT pandemia ACTIVITATEA agențiilor de TURISM: ”Numărul de TURIȘTI a scăzut foarte MULT și suntem pe MINUS”

Acum, PMP SUCEAVA funcționează pe cotă de avarie. Formațiunea politică condusă de Marian ANDRONACHE a demonstrat multă imaturitate în campania pentru alegerile locale unde, a atacat competitorii de pe partea dreaptă a scenei politice, în condițiile în care în plan național se discutase despre o coaliție a dreptei. 

DISCUȚII pe ascuns cu liderii PSD Suceava

Liderul PMP Suceava a fost surprins deseori purtând discuții cu liderii PSD Suceava, pe linia formării unei alianțe între PMP și social-democrați. În campania electorală, când toată lumea se aștepta ca Andronache să „atace” PSD-ul, toate „tunurile” PMP au fost îndreptate către PNL.

Mai mult, ANDRONACHE le vorbește mereu colegilor de partid despre PSD și o posibilă coaliție cu social-democrații.

Citeste si   (P) Constantin Daniel CADARIU (PNL): „Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan STAN, a ajuns să bată câmpii pe probleme EXTREM de serioase ale ROMÂNIEI în această perioadă de PANDEMIE”

Încercarea lui ANDRONACHE de a alia social-democrații cu pmp-iștii este continuată și în campania pentru Parlamentare. Recent, liderul PMP a fost surprins purtând cu un membru PSD chiar în sediul partidului PMP.

ANDRONACHE, „anonim” în politica suceveană

Marian Andronache a fost „un mare anonim” în politica locală suceveană. Până să devină viceprimar, a fost șef al Direcției Domeniului Public în Primăria Suceava, deci, a fost subordonatul direct al lui Ion Lungu.

Pur și simplu, timp de patru ani, din 2016 încoace, tot ce s-a văzut la Marian Andronache a fost mâna ridicată involuntar în ședințe, la toate propunerile majorității PNL din Consiliul Local. Vocea sa s-a făcut prea puțin auzită în Consiliul Local Suceava.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ