Modernizarea Aeroportului bate pasul pe loc 

Consilierul judeţean Marian Uscatu atrage atenţia asupra faptului că modernizarea Aeroportului bate pasul pe loc. El exemplică faptul că şefii Consiliului Judeţean au propus de-a lungul timpului mai multe obiective pentru a fi finanţate, dar au rămas doar la stadiul de promisiuni.

Criticile consilierului PMP, vin pe fondul unei poziții extrem de vulnerabile a Președintelui Consiliului Județean Iași. Maricel POPA a făcut obiectul mai multor scandaluri în fruntea acestei instituții. Împotriva lui Popa au fost formulate acuzații că și-a impus apropiații în funcții cheie în fruntea Aeroportului din Iași.

,,De mai bine de doi ani atrag atenţia asupra faptului că modernizarea Aeroportului Internațional Iași trebuie continuată. Lipsa de viziune și (mai grav!) de voință a președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa, fac ca Iașul să piardă ceea ce a câștigat cu mare greutate: statutul de aeroport regional.

Consider că investițiile începute în fostul mandat ar fi trebuit continuate. Realizarea terminalului cargo, a unui nou terminal pentru pasageri și a Centrului Intermodal Regional de Transport Marfă sunt doar câteva din proiectele promise de conducerea Consiliului Județean, dar uitate sau abandonate.

Mai mult, Maricel Popa nu a fost în stare nici măcar să propună un proiect de realizare a unei legături rutiere alternative către aerogară. În prezent există un singur drum care pe zi ce trece devine tot mai aglomerat. În plus, în cazul unei urgențe nu există o soluție.

Domnule Maricel Popa, în cele câteva luni de mandat pe care le mai aveți, puneți pe ordinea de zi un proiect de realizare a unui nou drum către Aeroport. Salvați măcar parțial rușinea de a nu fi făcut nimic pentru dezvoltarea celui mai important obiectiv al Iașului!” a declarat Marian USCATU.

LĂSAȚI UN MESAJ