Share

Marian Vanghelie, invitat la Jocuri de Putere, a făcut o serie de dezvăluiri foarte interesante despre oamenii care voiau “destructurarea României”, după cum spune chiar fostul edil.

“Eu am spus de mai multe ori, constat cu surprindere faptul ca sunt declaratii ca au fost intalnirile Dancu-Ponta-Ghita-Coldea si in afara tarii unde stabileau exact cine trebuie sa dispara din peisajul politic. EU stiu de intalnirile astea pe care le-ati dezvaluit, sunt reale. Nu ai ce sa cauti din punctul meu de vedere. S-a dorit destructurarea Romaniei, incepand de la oameni de afaceri, politicieni, oameni din presa, a fost un mesaj clar. 

Citeste si   Al. Rafila: Vom avea probleme cu accesul la ATI. Ce prevede Planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19 din România

Plecand de la domnul Coldea si Dancu, ei trebuie sa plateasca pentru tot ce s-a intamplat in tara asta. E vorba de acapararea de catre forte straine pentru a pune mana pe tot ce mai e de valoare. Lucreaza in interesele altor state.

Domnul Maior a trimis date concrete despre oamenii din institutiile de forta in alta tara. Cum sa trimiti asa ceva? Romania l-a numit seful serviciului secret, omul care are cele mai multe informatii si el a mers invers. Sunt dovezi, daca suntem interesati sunt sigur ca si institutiile au, s-au trimis aceste date prin forme electronice, atata pot sa va spun. Sunt sigur ca exista datele.

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

Domnul Dincu este mai multe. Nu stiu cum a reusit sa ajunga presedintele consiliului national. Este incredibil din punctul meu de vedere. Cred ca a fost un compromis elegant din partea domnului Ciolacu. Cred ca nici macar Ioan Rus nu e prieten cu domnul Dincu. Nu cred ca are prieteni in PSD domnul Dincu ci cred ca are anumiti colaboratori.”, a declarat Marian Vanghelie.

Citeste si   Nicușor Dan, anunț despre data depunerii jurământului ca primar general. Ce spune despre termoficarea Bucureștiului

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ