Share

Într-un comunicat de presă transmis de către Președintele PSD Maricel Popa, acesta îl acuză pe Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Costel Alexe de faptul că fură proiecte PSD și mai mult de atât, profită de funcția publică pe care o are pentru a-și ajuta anumite rude.

Nu e prima dată când liderul social-democrat arată cu degetul spre liberali

Ani la rând PSD-ul a vrut să ascundă adevăratele probleme și deficiențe cu care se confruntă structura lor și a încercat să găsească țapi ispășitori în celelalte formațiuni politice.

În comunicatul de presă liderul social-democrat, Maricel Popa, a declarat:

”Unii oamenii politici au o ”calitate” pe care o descopăr în ultima perioadă la foarte mulți candidați. Vor să acceadă la funcții cât mai importante și cred că respectiva funcție li se cuvine. Dacă îi iei însă la bani mărunți, să vezi ce au făcut până acum, ce îi recomandă pentru funcția ”care li se cuvine”, nu observi nimic, zero barat. Este și cazul lui Costel Alexe. Ca deputat, nu a făcut nimic pentru ieșeni, iar ca ministru, nici atât. Și cum nu poate spune că a făcut ceva, încearcă să își aroge proiectele implementate de mine pentru ieșeni.

Ce caută axa Iași – Suceava printre promisiunile lui de campanie? Liberalii din Iași au făcut tot posibilul să pună piedici acestui important proiect european. Ce caută programul european de extindere a sistemului de apă și canalizare la care muncim de ani buni? Au preluat chiar și proiectul de extindere a rețelelor de alimentare cu gaz metan. Nu îi este rușine să fure proiectele noatre și să le vândă ca fiind ale lui? Chiar aici s-a ajuns? Aceasta este normalitatea liberală promisă ieșenilor?”

Din păcate, politicieni ieșeni dau încă o dată dovadă de imaturitate. În loc să își analizeze propriile acțiuni și să finalizeze proiecte ce au rămas în aer de ani de zile, ei preferă să își aducă acuzații.

Citeste si   Klaus Iohannis: România a intrat complet nepregatită într-o criză sanitară fără precedent! PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru!

Echitatea și colaborarea lipsesc cu desăvârșire și de această dată din campania politică

În comunicatul de presă liderul social-democrat, Maricel Popa, a mai declarat:

”În aceste zile Alexe nu mai știe pe cine să aducă în capitala Moldovei să spună ieșenilor că Autostrada Unirii se va face. Știți de câte ori este menționat cuvântul autostradă în programul lui Alexe?

De două ori, și nu spune că se va construi autostrada Unirii, ci că el va lega viitoarea autostradă de un viitor aeroport. Nu scrie nicăieri măcar că susține realizarea Autostrăzii, că Iașul are nevoie de autostradă. Nici nu știu cum ar putea să scrie acest lucru, când chiar Guvernul din care face parte nu a menționat Autostrada ca fiind un proiect prioritar pentru următorii doi ani!

În câteva cuvinte programul lui Alexe pentru ieșeni spune: ”nu prea știu despre ce este vorba, nu am făcut nimic, dar mi se cuvine să fiu șef, să am unde să îmi aduc finii și cumetrii. Votați-mă!” ”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ