Share

Am urmărit cu atenție tot ceea ce s-a petrecut în ultimul timp în viața politică locală și națională. Și am observat, că la acest început de an, Iașul este pe toate canalele de știri și în toate ziarele.

Din păcate, nu pentru proiecte și investiții majore, ci pentru acuzațiile de corupție și hoție aduse lui Costel Alexe. Reacțiile de ieri ale președintelui României la adresa sa, mă determină, din nou, să îi cer public demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean Iași și să înceteze să mai facă județul de râs.

Citeste si   INVESTIȚIILE în comuna UNGHENI vor continua și în anul 2021! Primarul Iulian MARCU: „Continuăm DEZVOLTAREA comunei Ungheni”

Nu ne mai reprezintă nicăieri. Cine poate să mai aibă încredere într-un hoț de tablă? Ce investitori vor mai veni la Iași când știu că li se va cere șpagă pentru serviciile pe care vor să le presteze? Cine poate să mai creadă pe cineva care a sacrificat pădurile Dobrovățului pentru interesul personal? Cine poate să mai aibă încredere că bugetul județului va fi administrat în mod corect și eficient? Cine poate să se mai simtă mândru că este ieșean cu așa un personaj la conducere?

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

Ieșenii s-au săturat de sistemul bolnav instaurat de Alexe. De pilele și rubedeniile plasate în funcții călduțe și cu salarii nesimțite. Ieșenii s-au săturat de un personaj toxic, care a făcut plângere penală pentru că în Iași s-a construit un spital în care să fie tratați bolnavii de Covid din regiune, în timp ce el căuta soluții să aducă la moșia de la Sculeni șpaga cerută de la Galați.

Citeste si   Încă 1.770 de DOZE se distribuie către 10 centre de VACCINARE din IAȘI

Să îți fie rușine Costel Alexe!

Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să renunți la orice funcție publică și să lași justiția să facă lumină în acest caz. Cât mai repede! Iașul are nevoie de proiecte și investiții, de oameni cinstiți, corecți, capabili să muncească la Consiliul Județean, nu de un șpagangiu care timp de 4 ani va fi preocupat să își construiască o apărare în dosarul său.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ