Președintele CJ Iași, Maricel Popa a lansat ieri o serie de acuzații grave la adresa consilierului județean Mircea Manolache

La începutul acestei săptămâni, Ziarul “Buna Dimineața Iași” v-a informat cu privire la o situație produsă la vârful Consiliului Județean Iași.

De la TELE M, UNPR-istul Mircea MANOLACHE anunță schimbarea lui Maricel POPA din fruntea CJ IAȘI

Iată că pe parcursul săptămânii au apărut și explicațiile care au condus la producerea acestui conflict.

În plenul ședinței Consiliului Județean Iași care a avut loc ieri, președintele Maricel Popa l-a acuzat pe consilierul județean Mircea Manolache că a făcut o serie de solicitări conducerii CJ Iași, care nu respectau legea.

Ati venit la noi cu o cerere de concesionare a unor terenuri si ati venit si cu o cerere pentru concesionarea activitatii de taximetrie in zona metropolitana. Nu sunt conform legii aceste solicitarii si nu este normal ce se intampla. Suntem in Consiliul Judetean, nu la circ si ar trebui sa aveti un comportament civilizat” l-a atenționat Maricel Popa pe colegul său consilier de la UNPR.

Formulând aceste atenționări Popa a lăsat să se înțeleagă că Manolache îl atacă pentru că nu a primit un răspuns afirmativ la cererile de natură personală pe care le-a formulat în raport cu Consiliul Județean Iași, solicitări care potrivit afirmațiilor președintelui CJ Iași, nu sunt legale!

Contextul lansării acestor acuzații 

Totul a plecat de la dezbaterea în vederea supunerii la vot a unui proiect privind reabilitarea prin fonduri europene a imobilului din strada Vasile Alecsandri nr. 6. Manolache a vrut să blocheze proiectul opinând că lui nu i se pare normal schimbarea din mers a destinației clădirii.

Deși atât executivul cât și funcționarii Consiliului Județean au intervenit cu informații și explicații lămuritoare, de natură a aplana conflictul, situația nu s-a liniștit până  când Maricel Popa nu a spus lucrurilor pe nume.

Popa aruncă anatema asupra lui Manolache

În acest context, Popa a făcut referire la solicitările formulate de catre consilierul județean în raport cu conducerea instituției, solicitări care în opinia președintelui CJ Iași, nu respectă legea.

Prin aceste declarații Maricel Popa aruncă practic anatema asupra lui Manolache atât în ochii opinei publice cât și a funcționarilor, dar mai ales asupra exponenților politici din PSD și ALDE.

Astfel, Maricel POPA atrage public atenția asupra cererilor de natura nelegală formulate de către Manolache în raport cu Consiliul Județean Iași. Situație EXTREM de GRAVĂ!!!

Este o mutare prin care președintele Consiliului Județean Iași îl izolează complet pe UNPR-istul ieșean. Și nu doar că îl izolează, dar și alertează public organele cu competențe de profil, asupra unor posibile ACTE DE CORUPȚIE. 

Reamintim cititorilor faptul că acest conflict mocnește de la sfârșitul săptămânii trecute

Vinerea trecută, Mircea Manolache îl amenința din studioul Tele M pe Maricel Popa cu schimbarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

Pentru cei care nu știu, Tele M este televiziunea liderului de grup al consilierilor județeni, Cristian Stanciu. Pe această cale, Popa îi arată cartonașul galben și lui Stanciu.

Unul dintre membrii marcanți ai PSD IAȘI a devenit PROPRIETAR cu acte în regulă al unui TRUST MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ