Share

Maricel Popa, preşedinte PSD Iaşi: “Marius Bodea preia o serie de mesaje şi informaţii publicate pe site-uri obscure, fără să le verifice autenticitatea şi veridicitatea şi lansează o serie de acuzaţii foarte grave”

PSD Iaşi consideră hilar faptul că liberalul Marius Bodea preia o serie de mesaje şi informaţii publicate pe site-uri obscure, fără să le verifice autenticitatea şi veridicitatea şi lansează o serie de acuzaţii foarte grave la adresa preşedintelui Maricel Popa cu privire la oportunitatea construirii Autostăzii Iaşi-Tg. Mureş.

Ne-am convins încă o dată, dacă mai era nevoie, de stilul pompieristic în care se lucrează la PNL Iaşi. Să fie foarte clar! Nu am afirmat niciodată că A8 nu este prioritară. Şi nici nu voi putea spune vreodată aşa ceva.

Am făcut toate demersurile necesare pentru ca lucrurile să se mişte în ceea ce priveşte construcţia autostrăzii care va lega Moldova de Ardeal. În acest an, toate sectoarele A8 au fost scoase la licitație pentru reproiectare, fiind semnate deja și unele contracte.

Citeste si   Ce spun primarii IEȘENI după finalizarea ALEGERILOR LOCALE? Dan NIȚA: „În noul mandat vom încerca să schimbăm fața comunei noastre”

Mai mult, Autostrada Marii Uniri va fi declarată obiectiv de importanţă naţională pentru a putea beneficia de finanţare de la bugetul de stat, ca alternativă la varianta iniţială de finanţare prin parteneriat public-privat.

Maricel Popa: Marius Bodea minte cu neruşinare şi o să îl acţionez în instanţă pentru aceste afirmaţii defăimătoare la adresa mea

Nu este posibil să preiei informaţii din presă fără să le verifici autenticitatea şi veridicitatea. De fapt, totul este un joc între doi buni prieteni: fostul director al Aeroportului Iaşi şi un aşa zis jurnalist care a avut nenumărate contracte de publicitate cu Aeroportul Iaşi, în perioada de glorie liberală de la Consiliul Judeţean Iaşi” a declarat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

Citeste si   Suspiciune de mită electorală în judeţul Maramureş! Un bar și un magazin au fost închise

Totul a plecat de la afirmațiile liberalului de Iași

Declarația domnului Maricel Popa este o insultă pentru moldoveni și pentru toți cei ce militează pentru construirea autostrăzii A8! Să afirmi că autostrada Moldova-Transilvania nu este prioritară, mințind că un astfel de proiect nu are susținere din partea Comisiei Europene, sfidează bunul simț!

Este o declarație iresponsabilă și lipsită de fundament, în condițiile în care, se știe, Comisia
Europeana nu a recomandat niciodată construirea autostrăzii Bacău-Brașov. Autostrada Iași-Târgu Mureș are finanțare și apare în POIM 2014-2020, având alocată suma de 1 miliard de euro, inclusiv pentru construcție.

În loc să susțină autostrada noastră, domnul Maricel Popa aprobă, prin declarații halucinante, mafia PSD de la Bacău, dinamitând singurul proiect care ne mai poate scoate din izolare! În statistici, Regiunea de Nord-Est apare ca cea mai săracă din UE, cu un decalaj de dezvoltare semnificativ față de celelalte regiuni din România.

Bodea acuză PSD de incompetență și ticăloșie

“Ce face liderul PSD de la Iași acum?

Vrea să îngroape ceea ce inclusiv Comisia Europeană consideră că este prioritar pentru dezvoltarea regiunii noastre. Declarațiile PSD vorbesc nu doar despre incompetență și ticăloșie, ci și despre reaua-credință față de oamenii care de ani de zile așteaptă soluții concrete pentru un trai mai bun”, a declarat deputatul Marius BODEA, Preşedintele Biroului Politic Local al PNL Iaşi.

Citeste si   PREZENȚĂ de 37,28% la VOT în județul IAȘI! Câți alegători au ieșit la VOT în localitățile ieșene?

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ