Share

Probleme grave în Consiliul Județean din Iași. Aici, Maricel Popa este acuzat că nu și-ar fi făcut treaba așa cum a promis alegătorilor.

Despre acesta s-a scris recent în presă ca ar urma să fie schimbat dacă în cadrul unei viitoare ședințe s-ar fi introdus pe ordinea de zi un proiect de hotarare în acest sens.

Citeste si   Iată CUM BLOCHEAZĂ directorul Virgil BABÂI dezvoltarea comunei DOBROVĂȚ!? S-au obținut 28 din cele 29 de AVIZE

Primul care a făcut declaratii cu referire la subiect este liderul consilierilor PMP, Alin Aivănoaei care consideră acum că nu un proiect de hotărâre ar fi soluția salvatoare pentru instituția care-și desfășoara activitatea în Casa Pătrata ci o moțiune de cenzură, relizată chiar de colegii de partid a lui Popa.

Nerăbdător să vadă bilanțul

Contactat de presă, Aivănoaei a declarat că este nerăbdător să vadă bilanțul șefului său, Maricel Popa.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Schimbarea președintelui CJ Iași cu un alt membru al PSD nu ar rezolva nimic sustine in schimb liderul grupului de consilieri județeni ai PNL, Romeo Vatră.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ