Share

Maricel Popa: ”PNL face un joc politic murdar prin care întinde o nouă capcană românilor”

Biroul de presă al PSD Iași a transmis un comunicat de presă prin care: președintele PSD Iași subliniază faptul că demersul PNL de a organiza alegeri anticipate nu reprezintă decât o încercare imorală de a masca neputința guvernării eficiente a României.

“După două luni de guvernare, PNL vorbește în continuare doar despre PSD și aproape deloc despre măsurile luate în folosul românilor. Explicația este una simplă: nu există. Agenda publică nu trebuie să fie încărcată cu demersuri politice, ci ar trebui să conțină mesaje și fapte, proiecte clare propuse spre implementare.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Liberalii sunt mai degrabă preocupați de modul în care pot să rămână cât mai mult timp la putere decât de a crea bunăstare românilor. În acest context înțeleg și numeroasele bâlbe de la acest început de an, dar și încercarea de a întinde o nouă capcană românilor prin demersul de organizare a alegerilor anticipate.

Citeste si   Un șomer din Bihor care a candidat fără să promită nimic, ales consilier local în al doilea oraș ca mărime din județ

Maricel Popa: ”PNL este incapabil să conducă România și nu poate gestiona un buget încropit pe fugă și superficial”

Guvernul condus de Ludovic Orban nu vrea să dea socoteală în fața românilor pentru anularea unor măsuri și proiecte implementate de PSD, care au vizat creșterea nivelului de trai și modernizarea comunităților locale.

Citeste si   Violeta Alexandru: Am votat pentru un București mai curat, în care pilele nu mai sunt în fruntea administrației. Se poate altfel!

Astfel PNL nu va crește punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie, nu va majora salariile profesorilor la nivelul grilei din 2020 din Legea salarizării și deja a anulat majorarea alocațiilor copiilor deși avea la îndemână soluții bugetare. La toate acestea adăugăm reducerea drastică a fondurilor pentru comunitățile locale finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), precum și a proiectelor de success Prima Casă și StartUp Nation.” a declarat Maricel Popa.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ