Share

Într-o întrunire electorală a PSD, liderul social democrat Maricel Popa a semnat contractul pentru reabilitarea drumului DJ282D, Românești – Podu Iloaiei – Popești – Mădârjac. Deși termenul limită pentru depunerea contestațiilor era data de 9 septembrie, baronul ieșean s-a grăbit să-și pună semnătura pe acest proiect fără a se interesa dacă au fost depuse contestații la Consiliul Național de Soluționare al Contestațiilor.

Lucrarea de reabilitare va costa aproximativ 60 milioane de lei în condițiile în care CJ Iași are alocată doar suma de 5 milioane de lei

Consiliul Județean Iași are în vedere modernizarea mai multor drumuri din zona Moldovei. Dintre aceste lucrări amintim: DJ 282D, DJ 249, DJ 282F, Axa 1 precum și alte drumuri neterminate. Dacă calculăm suma necesară pentru finalizarea acestor inițiative ne rezultă 222 milioane de lei.

Citeste si   ZĂMOSTEANU s-a ”REPROFILAT”! Noul sediu al OPEREI va fi construit de FRIMA dezvoltatorului IMOBILIAR

Având în vedere faptul că bugetul județului Iași este de 450-500 milioane de lei anual, această sumă reprezentând bugetul local, realizarea drumurilor într-un an de zile este departe de realitate. Aceste programe reprezintă aproximativ jumătate din suma alocată anual bugetului local.

Într-un comunicat de presă transmis de liderul de grup al consilierilor județeni PNL Iași, Romeo Vatră, în data de 10 septembrie acesta a declarat:

” Baronul Popa mizează totul pe o singură carte, jucându-se de fapt  cu speranțele oamenilor,  lansând licitații și începând mai multe drumuri în campanie electorală, dar fără a avea fondurile necesare pentru a le termina. Nici nu-l interesează ce se va intampla peste un an sau doi, pe el îl interesează să câștige acum.

Cum a lăsat și alte comunități cu ochii în soare, să se uite la praful care se ridică de pe drumurile județene, nu va avea nici cea mai mică remușcare să înșele iar așteptările ieșenilor. Am încredere că nu va mai avea ocazia să își continue jocul machiavelic, deoarece  ieșenii nu mai pot fi păcăliți, iar vremea defilării electorale a utilajelor pe drumurile județene a apus

Semnarea contractului pentru reabilitarea drumului DJ282D intr-o întrunire electorala a PSD ne arată că baronul Munchhausen de Iaşi este într-o disperată goană după imagine, agățându-se de orice pentru a mai câștiga cateva voturi.„


Share

LĂSAȚI UN MESAJ