Share

Preşedintele PSD Iaşi a precizat că PNL, prin vocea liderilor naţionali şi prin măsurile enunţate în Programul de guvernare, are în vedere o serie de măsuri care ar putea afecta sute de mii de români

“Parlamentarii au trădat voința poporului și au votat un guvern care va tăia salariile şi pensiile. Pentru liberali “depesedizarea” României înseamnă concedieri masive în întreg sistemul bugetar, în urma cărora sute de mii de români și-ar putea pierde locurile de muncă. Guvernul lui Iohannis va aduce numai disperare și sărăcie pentru români. România are de ieri un guvern slab, vulnerabil și cu un program de guvernare făcut pe genunchi”, a declarat Maricel Popa.

Citeste si   Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost infectat cu noul coronavirus

Totodată, şeful PSD Iaşi a subliniat faptul că la nivel national PSD a intrat în opoziţie şi de acum rolul principal este de a monitoriza activitatea executivului, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis care a dovedit până acum că nu a precupeţit niciun efort pentru a dărâma guvernul PSD, indiferent că a trebuit să încalce Constituţia, să sfideze deciziile Curtii Constituţionale sau să blocheze activitatea guvernului.

Citeste si   Așteptarea ar putea luat sfârșit. Decizie în cazul mandatului lui Clotilde Armand, pe masa Tribunalului București

“Pericolul cel mai mare este faptul că acum puterea este concentrată în mâinile unui singur om. Klaus Iohannis a dovedit deja, în opoziţie fiind, că nu a ţinut cont de Constituţie, a sfidat deciziile Curţii Constituţionale, a blocat activitatea Guvernului şi a lăsat fără conducere aproape toate instituțiile din Justiție. Oare cum va proceda de acum încolo când are guvernul dorit? PSD trebuie să vegheze ca președintele Iohannis și partidele care s-au aliniat în spatele său să nu comită abuzuri și să distrugă ceea ce s-a construit pentru români în aceşti trei ani de guvernare”, a mai punctat liderul social-democrat.

Citeste si   LOCKDOWN după ce rata de pozitivare a depășit 30% | Nelu Tătaru: ”Nu cred că trebuie să ne întoarcem la a închide total”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ