Share

Într-un comunicat de presă transmis astăzi de către consilierul PNL Romeo Vatră, acesta îl acuză pe Președintele Consiliului Județean, Maricel Popa, de lipsa investitorilior în județul Iași. Liberalul Romeo Vatră îl acuză pe liderul social democrat de faptul că în loc să atragă investitori în zona de Nord-Est, acesta nu face nimic concret pentru a crește atractivitatea Iașului.

În comunicatul de presă transmis de către liberalul, Romeo Vatră, acesta a declarat:

Atragerea investițiilor private în județ reprezintă cheia spre dezvoltarea economică și creșterea calității vieții. Ce s-a făcut în ultimii ani la Consiliul Județean pentru a aduce investitori, pentru a crește atractivitatea Iașului în fața potențialilor investitori sau pentru a susține mediul de afaceri local? Nimic concret.

S-a încheiat un protocol de colaborare între Consiliul Județean și Camera de Comerț care a rămas la stadiul de hârtie semnata și aprobata de consilieri. Nu a existat niciun rezultat concret, niciun proiect derulat în parteneriat de cele două instituții.

S-a obținut titlul de parc industrial pentru Parcul Industrial de la Lețcani. Au scos la concesiune un teren în gârla doar pentru ca Maricel Popa să-i sufle investitorul comunei Miroslava,  firma turcă Dogu Press, pe care a anunțat-o că fiind primul investitor din parcul de la Lețcani. Nu s-a prezentat nimeni la licitația de concesionare, iar parcul industrial a fost lăsat în paragină de PSD. Explicația groparului Popa a fost ca a murit patronul

Zona de Nord-Est își dorește de mulți ani să se dezvolte. Din păcate, din cauza guvernării deficitare a partidelor din conducere această dezvoltare întârzie să apară.

Citeste si   EXPOZIȚIA anuală ”Flori de toamnă” din cadrul Grădinei Botanice IAȘI și-a deschis PORȚILE pentru VIZITATORI

Mai mult decât atât, în timpul mandatului de președinte al Consiliului Județean Iași, Maricel Popa a derulat o multitudine de proiecte care din păcate nu au avut nicio finalitate. Proiectul Spitalului Mobil de la Lețcani ce a fost coordonat de Consiliul Județean Iași a întâmpinat diverse nereguli din cauza proastei gestionări a edilului social democrat.

”După patru ani, nici acum nu avem un proiect al zonei cargo la aeroport. PSD și-a plantat oamenii la conducerea aeroportului, iar rezultatele se văd prin faptul că celelalte aeroporturi din Bacău și Suceava ne-au luat-o înainte și din prisma investițiilor și din cea a atragerii de curse noi.

Cum sa ne dezvoltăm când mentalitatea lui Maricel Popa, marele om de afaceri care a falimentat un număr record de firme,  este dezvăluită chiar  de propria declarație, prin care a afirmat că nu avem nevoie de investiții, deoarece nu mai avem forța de muncă disponibilă. O declarație iresponsabilă din parte unui președinte al unui Consiliu Județean.

Dragi ieșeni, aceste lucruri poate nu le știați, dar dacă vă uitați pe fluturașul de salarii și vă întrebați de ce nu aveți un salariu mai mare, o bună parte din răspuns îl constituie și cauzele enumerate mai sus„ a mai declarat consilierul PNL, Romeo Vatră.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ