Share

  1. Crede deputatul Marius BODEA că dezvoltarea Moldovei este posibilă fără un efort unitar al întregii administrații publice din întreaga regiune?
  2. Poate exista coeziune în planul administrației publice locale din Regiunea Moldovei în condițiile în care, o parte a mediului politic dinamitează constant eforturile de armonizare a VIZIUNII PENTRU MOLDOVA?
  3. În ce mod este BATJOCORITĂ domnule MARIUS BODEA istoria Iașului dacă de această dată, ședința comună a guvernelor din România şi Republica Moldova are loc la Piatra-Neamț?
  4. Cu ce ajutați dl Bodea proiectele Iașului atacând Guvernul României? Ați analizat comportamentul politico-administrativ al clujenilor? Credem că nu! Altfel, ați fi înțeles faptul că, INTERESELE COMUNITĂȚII LOCALE ȘI REGIONALE, NU AU CULOARE POLITICĂ! Pentru că, în condițiile în care Regiunea suferă și județele, în individualitatea lor SUFERĂ!
Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

În concluzie Domnule DEPUTAT BODEA, BunaDimineataIasi NU susține demersul Dumneavoastră! Este o acțiune PUR DEMAGOGICĂ …

*DEMAGOGÍE, demagogii, s. f. Înșelare a opiniei publice prin promisiuni mincinoase, discursuri bombastice etc., practicată de cineva pentru a-și crea popularitate; purtare de demagog. – Din fr. démagogie.

… dar vom reda în continuare “apelul” pe care l-ați lansat, pentru că ieșenii și moldovenii au dreptul de a fi informați! Singuri vor analiza și aprecia natura și beneficiile acțiunii dumneavoastră politice. Dar și eficiența votului cu care v-au investit!

 

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

Dragi prieteni,

Bodea: “Guvernul României vrea să batjocorească istoria Iaşului”

În data de 23 martie 2017 se doreşte organizarea, la Piatra-Neamț, a unei şedinţe comune a guvernelor din România şi Republica Moldova pentru a marca unirea Republicii Moldovei cu Ţara din 1918.


Fac apel la voi pentru a vă pune semnătura pe această petiţie pentru a trage un semnal de alarmă că istoria Iaşului nu poate fi tranzacţionată politic.


CITEȘTE ȘI …

Președintele Consiliului Județean și totodată a PSD Iași, Maricel POPA îndeamnă la MATURITATE POLITICĂ!A organiza o ședința comună a guvernelor din România şi Republica Moldova pentru a marca unirea Basarabiei cu România în orice altă locație decât Iași ESTE O NEDREPTATE la adresa trecutului nostru.


Istoria NU poate fi tranzacţionată politic!
#Unitate pentru a corecta o nedreptate!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ