Deputatul PNL Marius Bodea, președintele PNL Municipiul Iași, îi cere președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, liderul PSD Iași, să explice public de ce a folosit patrimoniul și personalul instituțiilor subordonate Consiliului Județean Iași

Deputatul PNL Marius Bodea, președintele PNL Municipiul Iași, îi cere președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, liderul PSD Iași, să explice public de ce a folosit patrimoniul și personalul instituțiilor subordonate Consiliului Județean Iași în cadrul acțiunii politice de sâmbătă, care l-a avut în centru pe liderul național al social-democraților, Liviu Dragnea.

Atât Teatrul Luceafărul Iași, în incinta căruia s-a desfășurat Conferința Județeană a PSD, cât și ansamblul folcloric de pe scena din fața teatrului, sunt finanțate din banii tuturor ieșenilor, din bugetul Consiliului Județean Iași.

Citeste si   Comunicat al Guvernului: Premierul Orban a plătit două amenzi pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise

Dincolo de reverberațiile naționale ale descălecării lui Liviu Dragnea la Iași de alaltăieri și a fugii sale cu duba cu geamuri fumurii la finalul manifestării pentru a nu da piept cu sutele de ieșeni veniți să protesteze împotriva guvernării sale dezastruoase, pe plan local domnul Maricel Popa are niște răspunsuri urgente de dat. Domnul Popa trebuie să ne pună la dispoziție de urgență facturile și dovada plăților pentru serviciile prestate de către Teatrul Luceafărul și Ansamblul folcloric al CJ.  Ar fi de neconceput ca șeful CJ, Maricel Popa, să fi folosit resursele instituției publice pe care o conduce pentru a-și rezolva problemele de partid! Dacă ne lămurește în privința aspectului de legalitate urgent, cel de moralitate oricum va rămâne pe veci nerezolvat. 

Citeste si   Gabriela Firea, la Realitatea PLUS: Cetățenii au garantat că vor respecta normele de distanțare socială

Din punct de vedere moral, domnul Popa a afectat în mod direct reputația artiștilor, precum și imaginea instituțiilor din subordinea administrativă a Consiliului Județean Iași! Maricel Popa a folosit aceste instituții ca pe un preș și le-a expus întregii românii în mod inutil într-o acțiune de partid eșuată și care astăzi este emblema ridicolului politic în România. Dorind să-și arate slugărnicia maximă față de șeful său politic de la București, Popa a confundat patrimoniul material și imaterial al instituțiilor publice subordonate CJ cu patrimoniul partidului-stat. 

Proaspăt confirmat în funcția de președinte plin al PSD Iași, Maricel Popa a demonstrat fără dubiu că nu există nici o diferență între mentalitatea sa și cea a unor baroni roșii cu ștate vechi. Diferența se va vedea însă la vot, pe 26 mai, când Popa se va demasca: în loc să fie Baronul Roșu, va fi Baronul Gol, ca în basme“, declară deputatul PNL, Marius Bodea.

Citeste si   Comunicat al Guvernului: Premierul Orban a plătit două amenzi pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ