Share

Este regretabil faptul că, cea mai mare parte a parlamentarilor ieșeni își amintesc de electorat și subiectele de interes pentru comunitate doar în perioada alegerilor. 

Marius Bodea este un tânăr de la care comunitatea locală are mari așteptări. Deși este conștient de acest lucru, totuși acesta are perioade lungi de timp în care dispare din atenția opiniei publice.

Lipsesc subiectele de pe agenda locală? Sau lipsește perseverența?

Dragi prieteni,
Dragi colegi liberali,

Îmi voi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Biroului Municipal al PNL Iaşi la alegerile care vor avea loc în data de 21 aprilie, începând cu ora 17:00, la Hotel Unirea, Sala de Conferințe Cuza.

Sunt membru PNL de aproape 20 ani. Am rămas alături de acest mare partid şi la bine, şi la greu. Am făcut-o din convingere.
Cred că PNL are resursele de oameni, inteligenţă şi idei pentru a face mai mult bine în societatea românească.


CITEȘTE ȘI …

Cineva să îl anunțe și pe Președintele CJ Iași că liberalii au alegeri interne. Marius BODEA este în campanie electoralăDoar că diferitele contexte politice în care s-a regăsit PNL în ultimii ani i-au diluat identitatea, l-au transformat într-un partid mare, dar fără forţă, fără încredere în destinul său.


Eu îmi doresc ca, în următorii ani, să muncesc pentru a clădi încrederea în rândul membrilor PNL Iaşi şi încrederea în relaţia cu ieşenii.


Nu sunt perfect. Sunt un om cu bune și mai puțin bune, ca fiecare dintre voi. De aceea, îmi doresc să fiu completat de toţi cei care îşi doresc să pună umărul la treabă pentru ca, în 2020, să îi convingem pe ieşeni că primarul şi preşedintele CJ trebuie să vină din rândurile noastre.


Cu onestitate, curaj, inteligenţă şi multă muncă, putem reuşi acest lucru.
Împreună!


Share
Citeste si   Marcel Vela, mesaj de recunoștință de Ziua Armatei
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ