Share

 

  1. Care au fost proiectele Dvs cele mai importante în anul 2016? Ce planuri personale și previziuni aveți pentru anul 2017?

 

SC Agroindustriala Bucium SA lucreaza o suprafata de cca. 250 ha de vita de vie iar productia de anul acesta a fost cu aproximativ 15% mai mare ca cea de anul trecut. Paradoxal desi productia a fost mai mare a fost si mai buna calitativ.

Cultivam soiuri autohtone cum ar fi Feteasca Alba, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Neagra, Feteasca Regala dar si soiuri precum Aligote, Muscat Ottonel, Riesling, Cabernet Sauvignon sau Merlot care si-au gasit la Bucium o a doua patrie.

Ca si produse reprezntative si foarte bine vandute sunt Spumantele ,in special Spumantul Muscat iar ca soiuri de vinuri Busuioaca de Bohotin, Feteasca Alba, Feteasca Neagra si Muscatul Ottonel!

Compania are 73 de angajati permanenti iar in campanie am lucrat cu aproximativ 220 zilieri.

Pentru 2017 speram intr-o crestere a cifrei de afaceri cu 25-30%, vom continua cu o abordare flexibila si rapida la cerintele pietii, vom continua cu investitii in diferite domenii din activitatea noastra, vom continua sa dezvoltam echipa prin atragerea de angajati valorosi intr-un cuvant vom incerca sa pastram acest trend de crestere din anul 2016.

 

  1. Cum vedeți evoluția Iașului în 2017? Ce schimbări vă doriți pentru orașul Dvs?

Cand vorbesc despre IASI spun tuturor ca este cel mai frumos oras din tara, ca este ” orasul de care nu te mai saturi”!

Imi doresc ce-si doreste toata lumea (e plina presa) dar in primul rand imi doresc “autostrada”  si in general imbunatatirea  infrastructurii care e in suferinta in partea asta de tara!

  1. Un mesaj pentru ieșeni în prag de primăvara

Sanatate ,spor in toate , la multi ani  si ridic in cinstea iesenilor o cupa de spumant de BUCIUM!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ