Joi, 20 iulie, de la ora 13.30, va fi organizat la Iași Marșul Tăcerii. Evenimentul, aflat la ediția a V-a, este un marș dedicat memoriei victimelor consumului de droguri.

Știm că mulți dintre tineri suferă și le este rușine să spună prin ce trec. Vrem să fim un sprijin pentru cei care au nevoie de ajutor. Evenimentul are loc în cadrul Campaniei <<60 minute pentru tine>>, sub sloganul <<În faţa dependenței. Nu suntem diferiţi>>. Doar împreună putem trage un semnal de alarmă în rândurile comunității ieșene asupra gravității consumului de droguri”, se arată în mesajul organizatorilor 

Marșul va începe la ora 13.30, de la Casa de Cultură a Studenţilor și va continua pe traseul Bulevardul Independenței – Strada Cucu – Strada Eternitate – Moara de Vânt – Cimitirul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Ulterior, participanții vor aprinde câte o lumânare și vor depune flori la crucea-simbol din cimitir, unica cruce din țară ridicată în memoria victimelor drogurilor.

Evenimentul este organizat Universitatea Apollonia din Iași în parteneriat cu Asociația Tineri de succes, Crucea Roșie – Filiala Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași și Primăria Municipiului Iaşi, precizează Curierul de Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ