Share

Aproximativ o mie de homosexuali, lesbiene, travestiți și simpatizați sunt asteptați în această după-amiază la Marșul Diversității, transmite Realitatea TV. Pe străzile Capitalei își fac astăzi apariția și cei care sunt împotriva diversității. Asociaţia „Noua Dreaptă” organizează Marșul Normalității – pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. 

Aceștia vor să transmită societății un mesaj clar: să fie acceptați, fără discriminări. Ediția din acest an are loc în condițiile redefinirii familiei în Constituția României și excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în țara noastră.

Citeste si   180.760 de COPII din județul IAȘI beneficiază de ALOCAȚIA oferită de către STAT

Organizatorii susțin că această inițiativă cetățenească normalizează și încurajează atitudinile homofobe din societate. Așa că Marșul Diversității devine în aceste condiții Marșul Solidarității cu persoanele aparținând comunității LGBTI, cu toți cei care cred în egalitate în fața legii pentru toți cetățenii Românie.

Deplasarea participanţilor se va face pe carosabil cu restricţionarea circulaţiei rutiere, acolo unde situaţia impune.

Pe străzile Capitalei își fac astăzi apariția și cei care sunt împotriva diversității. Asociaţia „Noua Dreaptă” organizează Marșul Normalității – pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Participanții vor porni pe traseul: Piaţa Victoriei – Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Dealul Patriarhiei, între orele 12:00 -15:00. Organizat an de an începând din 2005 şi ajuns la a 13-a ediţie, Marșul pentru Normalitate este manifestarea care promovează valorilor familiei creştine tradiţionale.

Citeste si   180.760 de COPII din județul IAȘI beneficiază de ALOCAȚIA oferită de către STAT

Anul acesta, acțiunea este organizată de partidele Noua Dreaptă, România Mare şi România Unită, reunite în Alianţa politică Blocul Identităţii Naţionale în Europa.

– See more at: https://www.realitatea.net/marsul-diversitatii-fata-in-fata-cu-marsul-normalitatii_2065287.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb#sthash.xWBfytLA.dpuf


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ