Share

Scene șocante în cadrul Spitalul Judetean De Urgenta Sf. Ioan Cel Nou Suceava

Un cadru medical infectat cu Sars-Cov-2 în cadrul Spitalului Județean de Urgenta ”Sf. Ioan Cel Nou” Suceava cere ajutor prin intermediul apropiaților.

Una dintre cadrele medicale infectate cu Sars-Cov-2 din cauza incompetenței celor care conduc Spitalul Județean De Urgenta Sf. Ioan Cel Nou Suceava a fost internată de ieri, de la ora 11:00, iar până astăzi dimineață, la ora 8:00, nu a primit nimic de mâncare. A primit aseară două pastile, conform protocolului de tratament, și altele dimineață.

E lăsată amanet pe secția de dermatologie dintr-un corp mai dărăpănat și mai necăjit decât cel pe care-l vedeți la televizor când apar știri despre dezastrul din Suceava. Din necazul de clădire mi-a scris disperată”, a declarat un apropiat al pacientei.

Citeste si   TONOMATELE de cafea - risc de INFECATRE cu SARS-COV-2? Mihaela: ”Nu avem de unde ȘTI cine a pus MÂNA pe acel APARAT înaintea NOASTRĂ”

„Respir greu, dar nu pot să respir în profunzime!! Dacă respir în profunzime, nu am aer și tușesc. Aproape 30 de oameni sunt acolo și toți respiră din ce în ce mai greu. Au venit colegele mele ca să ajute această secție și mi-au pus o perfuzică”, a declarat pacienta.

”Abia respiră și mi-a trimis analizele ei. Le-am trimis unui medic infecționist și unui chirurg cu care vorbesc în același timp și mi-au spus că situația e mai mult decât gravă: Chirurgul mi-a spus așa: „Deci trebuie sa fie văzuta acum!” … „Să o vadă ACUM cineva!”, a mai declarat apropiatul pacientei.

Medic: ”Te rog, te rog mult, ajutati-i! Să nu o perfuzeze prea repede, să nu o încarce prea rapid cu lichide”

Te rog, te rog mult, ajutati-i! Să nu o perfuzeze prea repede, să nu o încarce prea rapid cu lichide. Spune-i femeii! Și oxigen neapărat. Să pună un aparat de monitorizare pe ea. Puls, tensiune, saturație de oxigen! Te rog mult!

La câțiva metri distanță de ea, într-un corp de clădire renovat, în care s-au investit peste 50 de milioane de euro, e internat fostul Ministrul al Agriculturii, fostul senator și actualul om de afaceri și președinte al Consiliului Județean Suceava: Gherghe Flutur. El astăzi a mâncat de la restaurant, a făcut comandă, a fost servit la pat și stă într-un salon cu baie proprie, cu personal medical la dispoziția lui. Boala nu iartă pe nimeni, dar unora le e mai bine decât le este altora.

Gheorghe Flutur, acest baron local care pare c-a moștenit Suceava direct de la Ștefan cel Mare, tocmai a spus că el se simte bine, că spitalul e echipat.

Am dat bani pentru dotarea spitalului, sunt bani în cont”, zice urmașul lui Vodă, care a insistat că se simte bine. Reporterilor Libertatea nu le răspunde la telefon, dar la Realitatea.NET e mai confortabil să intri în direct că acolo nu primești întrebări”, a declarat un medic din cadrul spitalului.

Citeste si   Racordarea la sistemul de CANALIZARE a locuințelor din zonele greu accesibile, o PRIORITATE pentru CJ Suceava

”În tot acest timp, de la dermatologie, mi-a scris că dacă nu era șeful nostru să insiste, nici pastiluțe nu aveam până dimineața! Completați  cu ce nume vreți voi. Sunt treizeci de pacienți pe secția de dermatologie și vor respira din ce în ce mai greu”, se mai arată în declarația apropiaților pacientei.

Citeste si   RESTRICȚII și DEVIERI de circulație rutieră în zona TUDOR VLADIMIRESCU

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ