Share

AUTOTURISM SUSTRAS, IDENTIFICAT DE UN POLIȚIST AFLAT ÎN TIMPUL LIBER

Astfel, polițistul, care tocmai îţi încheiase serviciul, a întors autoturismul şi a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, anunţând dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi, pentru oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto de către un echipaj cu o autospecială de poliţie.

Cel mai apropiat echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la locul indicat de colegul lor, identificând autoturismul și conducătorul auto, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Voinești. De precizat este faptul că bărbatul ar fi găsit autoturismul neasigurat şi cu cheia în contact, în faţa locuinţei proprietarului.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 30 iunie a.c. să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, iar din anul 2018 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Miroslava.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ